moviechallenge week 37

Timetrap (2017)

Een groepje studenten bezoekt een grot in een afgelegen gebied in Texas. Ze zijn er op zoek naar een professor die onder mysterieuze omstandigheden verdween, terwijl hij op zoek was naar een bijzondere fontein. Na een tijdje komen de studenten echter tot de ontdekking dat er iets onverklaarbaars gebeurd is en dat de tijd veel langzamer verstrijkt. Ze realiseren zich dat er geen redding nabij is en besluiten dieper de grot in te trekken.

een aparte film die soms erg vaag is maar langzaam aan steeds duidelijker word. een groep studenten gaan op zoek naar hun professor die verdwenen is en komen in een grot terecht waarin de tijd heel anders loopt. geen slechte film maar ook geen fantastische film. een vermakelijke film met een onverwacht einde.
Tenet (2020)

Een man keert terug uit de dood. Hij maakt deel uit van een team dat een derde wereldoorlog moet voorkomen. Een belangrijk onderdeel van de operatie is het mysterieuze sleutelwoord Tenet.

een hele aparte film waarbij je het merendeel van de film met vragen zit maar die wel de moeite waard is om te kijken. een film die spannend is maar soms ook erg vaag en raar maar aan het einde word alles duidelijk.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.