Teske

Vind haar nummer erg leuk en de cover van 500 Miles (I’m Gonna Be)ben ik ook dol op. en haar blog is ook geweldig. als je haar nog niet volgt ga er zeker een kijkje nemen.

The Hanging Tree – The Hunger Games Mockingjay Part 1 Jennifer Lawrence


are you, are you

coming to the tree?
they strung up a man
they say who murdered 3.
strange things did happen here
no stranger would it
be if we met at mid-night
in the hanging tree.
 

are you, are you coming to the tree? where dead man called out for his love to flee. strange things did happen here no stranger would it be if w met at mid-night in the hanging tree.are you, are you coming to tree? where I told you to run, so we’d both be free. strange things did happen here no stranger would it  be if we met at mid-night in the hanging tree.
are you, are you

coming to tree?
wear a necklace of hope,
side by side with me.
strange things did happen here
no stranger would it be
if we met at mid-night
in the hanging tree.

are you, are you
coming to the tree
where I told you to run,
so we’d both be free.
strange things did happen here
no stranger would it be
if we met at mid-night
in the hanging tree.

are you, are you
coming to the tree?
they strung up a man
they say who murdered 3.
strange things did happen here
no stranger would it be
if we met at mid-night
in the hanging tree.

are you, are you
coming to the tree
where dead man called out
for his love to flee.
strange things did happen here
no stranger would it be
if we met at mid-night in the hanging tree.

moviechallenge week 52

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

Bilbo Balings is een simpele hobbit die een rustig leventje leidt in de Gouw in Midden-aarde. Zijn rustige bestaan is echter snel voorbij als de tovenaar Gandalf op zijn deur klopt. Samen met Gandalf en dertien dwergen onderneemt Bilbo een avontuur dat hem moet leiden naar de schat die de draak Smaug van de dwergen gestolen heeft.

film 187. deze film heb ik al eens eerder gezien en hij blijft leuk maar wilde hem nog een keer zien omdat ik de derde Hobbit film in de bioscoop ging kijken. deze film blijft genieten.

The Librarian: Quest for the Spear (2004)

Een schrandere bibliothecaris gaat erop uit als een magisch artefact wordt gestolen uit een bibliotheek. Hij wil zich ervan vergewissen dat het gestolen stuk veilig terug komt. Om dit te doen maakt hij gebruik van de diensten van een dame die uitblinkt in martial arts. Zij blijkt ook de krachtige macht te zijn in hun relatie.

film 188. ik had deze film nog nooit gezien en wilde hem graag zien omdat er nu ook een serie is.  vond het een vrij leuke en spannende film.

 The Librarian: Return to King Solomon’s Mines (2006)

Deze film is het vervolg op The Librarian: Quest for the Spear. Bibliothecaris annex avonturier Flynn Carsen (Noah While) gaat ditmaal op zoek naar de mijnen van koning Solomon, diep in het Afrikaanse continent. Maar er zijn meer kapers op de kust. De vraag is of Flynn dit tot een goed einde weet te brengen.

film 189. de tweede librarian film. was wel een leuke en ook wel spannende film. las op moviemeter niet veel positieve reacties maar hij viel me mee. had er ook niet zo veel van verwacht. het was een leuke en vermakelijke film. hij ziet er af en toe een beetje erg nep uit maar alles bij elkaar een hele leuke film.

 The Librarian: The Curse of the Judas Chalice (2008)

De wereld loopt gevaar door vampiers. Flynn Carsen is de enige die redding kan brengen. Hij wordt naar New Orleans gestuurd, waar hij met behulp van de mooie Simone, een gekidnapte professor moet zien te redden en de vampieren te lijf moet gaan.

film 190. de derde Librarian film. weer een leuke en vrij spannende film. was erg vermakelijk ook al klopt de beschrijving niet helemaal. maar weer erg genoten van deze film.

The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)

Na een succesvolle doortocht over en onder de Mistige Bergen, moeten Thorin en zijn gezelschap beroep doen op een machtige vreemdeling vooraleer ze de gevaren van Demsterwold kunnen trotseren – zonder hun tovenaar. Als ze Meerstad bereiken zal de hobbit Bilbo Balings zijn afspraak met de Dwergen moeten nakomen. Het gezelschap moet de reis naar de Eenzame Berg voltooien en Balings moet de Geheime Deur zoeken die hem toegang verleent tot de schat van de draak Smaug. En waar is Gandalf heen? En wat is zijn geheime zaak in het Zuiden?

film 191. een film die ik voor de tweede keer heb gezien en eentje waar ik weer van heb genoten. deze film blijft goed.

The Hobbit: The Battle of the Five Armies (2014)

Bilbo Balings, Thorin Eikenschild en de groep dwergen hebben hun koninkrijk heroverd van Smaug, maar onbedoeld ook een dodelijke kracht losgelaten op de wereld. Door wraak gedreven zorgt Smaug voor vele slachtoffers onder de inwoners van Meerstad. Thorin is geobsedeerd door zijn heroverde rijkdom en heeft zijn vriendschap hiervoor over, daar waar Bilbo gedwongen wordt een wanhopige en gevaarlijke keuze te maken. Maar er zijn grotere gevaren op komst. Gandalf ziet namelijk dat de gevaarlijke vijand Sauron enorme legers met Orks naar de Eenzame Berg stuurt. Wanneer duisternis nadert, staan Elven, Dwergen en mensen voor de keuze: zich verenigen of hun koninkrijk ten onder zien gaan. Bilbo vecht ondertussen voor zijn leven en dat van zijn vrienden tijdens de epische oorlog van de vijf legers, terwijl de toekomst van Midden-Aarde aan een zijden draadje hangt.

 film 192. erg genoten van deze film ook al vond ik dat het gedeelte van de draak wel erg snel voorbij ging. Ik vond Richard Armitage erg goed acteren toen Thorin in de ban was van het goud. had de neiging om hem zelf wat aan te doen of om hem flink door elkaar te schudden zodat hij wakker werd en besefte hoe stom hij bezig was. wel zielig dat niet iedereen het overleefde vooral van bepaalde mensen had ik het niet gehoopt. als je de LOTR films hebt gezien weet je van bepaalde mensen al dat ze het overleven. de film vloog voorbij en zit vol met actie en hele mooie beelden. vond de grappen ook weer erg leuk maar bleef aan het einde van de film wel met een paar vragen. alles bij elkaar een hele leuke en goede film.

Gone Girl (2014)

Nick (Ben Affleck) en Amy Dunne (Rosamund Pike) staan op het punt om hun vijfde huwelijksjaar te vieren. De avond vóór hun jubileum begint Nick echter enige twijfels te krijgen over de stabiliteit van zijn huwelijk en gaat hij op bezoek bij zijn tweelingzus Margo (Carrie Coon) voor advies. De volgende ochtend keert hij terug naar huis en blijkt Amy plots verdwenen te zijn. Hij schakelt direct de politie in en na enig onderzoek blijken alle aanwijzingen naar slechts één persoon te leiden: Nick.

film 193. een aparte maar wel zeer goede film vooral als je er achter komt hoe het nu werkelijk is. wil nu zeker ook het boek lezen. deze film is zeker een aanrader.

bookchallenge week 52

boek 138 was er weer een van Nederlandse bodem en was het vervolg op het boek verkikkerd namelijk verslingerd van Lisette Jonkman. dit boek heb ik dinsdag 23 december uitgelezen. moest niet alleen lachen om dit boek maar heb ook een paar traantjes gelaten. hoop echt dat er nog een boek over Lucy en haar familie en vrienden komen want ben hun nog lang niet beu.

21414810Verslingerd – Lisette Jonkman

Het studentenleven gaat niet over rozen. Lucy’s relatie met Kikker staat onder druk, omdat hij een duet gaat opnemen met de beroemde zangeres Laura. Maar is Laura’s interesse alleen zakelijk? Ondertussen kampt Lucy met een lichte social media-verslaving en eist haar populaire beautyblog steeds meer tijd en verantwoordelijkheid op. Om de chaos compleet te maken vragen haar vrienden en familie ook nog aandacht met hun problemen. Het wordt hoog tijd om prioriteiten te stellen.
Wat is nu eigenlijk écht belangrijk in het leven?

 

Tag: Create it your way

ik zag deze tag op de blog van Ceetje en vond hem zo leuk dat ik hem graag wilde overnemen.

1) Als je een geurkaars zou mogen verzinnen, hoe zou die dan ruiken?

ik ben dol op de geuren kokos en vanille dus daar zou hij zeker naar ruiken. niet helemaal zelf verzonnen want Victoria Secrets heeft al een lijn met deze geurcombinatie en vind die helemaal geweldig. ik hou ook van de geur van caramel en peer en vind die thee heel erg lekker ruiken, die mogen ze wel in kaarsvorm uitbrengen.

2) Als je een kleur nagellak zou produceren, hoe zou die er dan uit zien?

een mooie dekkende bordeaurode kleur die hele fijne glitters heeft en ook een zandstructuur heeft.

3) Als je een beautyproduct kon maken, waarvoor zou het dan zijn?

de perfecte foundation en dan ook in alle kleuren zodat ook de bleke meiden onder ons een matchende kleur hebben. eentje die voedend is voor de droge huid en weer niet te vet voor de vette huid.

4) Als je een boek zou mogen schrijven, waar zou je dan over schrijven?

ben een boek aan het schrijven en die gaat over weerwolven en andere vormveranderaars.

5) Als je een film zou maken, wie zouden daar dan in spelen en waar zou het dan over gaan?

mijn boek mogen ze dan wel verfilmen en die meid die Jessica in True Blood speelde mag dan wel de hoofdrol spelen.

6) Als je een winkel mocht beginnen, hoe zou die er dan uitzien en wat zou je verkopen?

ik zou dan een boekwinkel beginnen maar dan eentje waar ook een eetgelegenheid bij zit zodat je daar lekker kan gaan lunchen tijdens het shoppen en meteen kan beginnen in je nieuwe aanwinsten.

7) Als je een robot zou kunnen maken, wat zou die dan kunnen?

eentje die me zou helpen in het huishouden, de afwas doen en stofzuigen en alle andere klusjes die er allemaal moeten gebeuren.

8) Als je een app zou mogen ontwikkelen, wat voor app zou het dan zijn?

ik geef hetzelfde antwoord als Ceetje. Een app die alle kleding in je kast kan combineren. Dus zonder dat je alles hoeft te passen een leuk setje kan maken. En dat je dan invoert welke gelegenheid het is. heb soms hulp nodig om te kijken of iets wel bij elkaar staat.

striped kitten on white background jpg blue cat ginger cat9) Als je zelf een dier zou mogen fokken, hoe zou het eruit zien, waar zou het leven, etc.?

dat zou dan een kat worden maar eentje die altijd zo lief en schattig blijft als toen het nog een kitten was. ik vind jonge katjes zo lief en schattig.

10) Als je een superheld zou zijn, hoe zou je er dan uitzien en welke krachten zou je hebben?

dan zou ze er een beetje nerdig eruit zien met een brilletje maar ze zou heel snel en sterk zijn en ze heeft de controle over de tijd maar kan ook in een flits van A naar B gaan net zoals in Harry Potter.

11) Als je een schoolvak toe zou mogen voegen, wat zou je daar dan leren?

koken. ik leerde pas koken toen ik op mezelf ging wonen. lijkt me best wel een nuttig vak.

12) Als je een ijssmaak zou mogen verzinnen, welke smaak zou dat dan zijn?

ik ben dol op de combinatie van pindakaas en chocolade en weet dat ze dat in Amerika al hebben in ijsvorm maar dat mag ook wel naar Nederland komen.

13) Als je een drankje zou kunnen creëren, waar zou dat dan naar smaken?

in de zomer naar kokosnoot en vanille en in de winter appel caramel. maar dan wel een Milkshake maar eentje die niet te machtig is en te ongezond.

14) Als je zelf een Emoji zou mogen maken, hoe zou die er dan uitzien?

eentje die aan het lezen is en gevraagd om niet gestoord te worden.

vrijblijvend advies nodig offerte aanvragen bel ons 0318 414548 wilt u ...15) Als je je eigen droomhuis zou mogen ontwerpen, hoe zou dat er dan uitzien en waar zou het staan?

aan de rand van het bos en dan met uitzicht op dat bos en een van de kamers is dan een bibliotheek en dan met boekenkasten tot aan het plafond en dan met een ladder en een paar luie stoelen waar je in kan liggen lezen en die zo staan dat je door het raam naar het bos kan kijken.

als je wilt mag je deze tag overnemen.

TV’s 100 Sexiest Women of 2014

Hier vind je de complete top 100. ik wil je de top drie laten zien.

#3 Nicole Beharie, Sleepy Hollow

As Lt. Abbie Mills
ik ken Sleepy Hollow niet en ken haar niet.

#2 Maggie Q, Stalker

As Lt. Beth Davis
was al dol op haar in Nikita. de serie Stalker is trouwens ook een hele goede serie.

#1 Lauren Cohan, The Walking Dead

As Maggie Greene
vond haar geweldig in Supernatural, vond het heel leuk om haar in the Vampire Diaries te zien en om haar in the Walking Dead te zien.

kerstpakket 2014

ja dit jaar weer een mooi kerstpakket gekregen en er zat weer volop lekkers in. zag later pas dat ik de kaarsjes twee keer op de foto had gezet.

005 009 010 011hebben jullie dit jaar een kerstpakket gehad??