moviechallenge week 36

sweet girl (2021)

“Family fights as one.”

Cooper is radeloos wanneer zijn vrouw gedood wordt. Hij wil gerechtigheid voor de personen die verantwoordelijk zijn voor de dood van zijn vrouw. Ondertussen probeert hij het enige gezinslid dat hij nog heeft te beschermen, zijn dochter Rachel.

wilde de film eigenlijk wel een beetje zien vanwege Jason Momoa maar ben ook dol op een actiefilm. Cooper is na de dood van zijn vrouw radeloos en zint op wraak terwijl hij zijn dochter moet beschermen. een film vol met actie en met wendingen die voorspelbaar was maar er zat een wending in die ik niet verwacht had. erg genoten van deze film.

the father (2020)

Anthony wordt zichtbaar een dagje ouder, maar weigert alle hulp van zijn dochter Anne. Terwijl hij zijn omgeving en zijn veranderende gezondheid een plaats probeert te geven, begint hij zijn naasten in twijfel te trekken. Maar ook zijn geestelijke gezondheid en zelfs de reƫle wereld worden overpeinsd.

een hele aparte film maar geen slechte film. alles wat Anthony meemaakt maak jij ook mee en je weet niet wat waar is en wat verzonnen is. erg indrukwekkend.

After we fell (2021)

“Be careful who you love….”

In After We Fell zal het stormachtige liefdesverhaal van Tessa en Hardin verdergaan. Precies op het moment dat Tessa de belangrijkste beslissing van haar leven neemt, verandert alles. Onthullingen over haar familie en over Hardin zetten alles op zijn kop. Hun toekomst waar ze zo hun best voor hebben gedaan lijkt ineens verder weg dan ooit.

50 tinten grijs maar dan voor jongeren. Tess staat op het punt om naar Seatle te verhuizen voor haar baan en dat terwijl haar vader net weer een band met haar wil opbouwen. ook gaat het om de stormachtige relatie tussen Hardin en haar. en de relatie van Hardin met zijn familie. ben wel benieuwd naar de volgende film.

Mijn beste vriendin Anne Frank (2021)

Het verhaal volgt Hannah Goslar (1928) en Anne Frank (1929). Zij zijn boezemvriendinnen als de Tweede Wereldoorlog uitbreekt. Wanneer de familie Frank onderduikt verliezen ze elkaar uit het oog. Drie jaar later, in 1945, volgt een bijzondere ontmoeting tussen de twee meisjes in concentratiekamp Bergen-Belsen. De moedige Hannah zet haar leven op het spel in de hoop haar sterk verzwakte vriendin te helpen.

het verhaal van Hannah Goslar de beste vriendin van Anne frank. haar tijd in concentratiekamp Bergen-Belsen waar ze Anne ontmoet. doormiddel van terugblikken leer je beiden meisjes beter kennen en hun vriendschap. erg indrukwekkend vooral omdat het waargebeurd is.