movies i want to see #1

voordeel van naar de bioscoop is dat je trailers krijgt te zien van films die nog uit moet komen en soms zitten er films bij die ik graag wil zien.

Uncharted (2022)

“Fortune favors the bold.”

De jonge Nathan Drake is een schatzoeker die de hele wereld rondreist en daarbij allerlei mysteries ontrafelt. Hij ontmoet de oudere zakenman Victor Sullivan, eveneens schatzoeker, die de jongen onder zijn hoede neemt. De twee gaan samen op avontuur.

Fantastic beastst: the secrets of Dumbledore (2022)

“Return to the magic.”

Professor Albus Dumbledore weet dat de krachtige duistere tovenaar Grindelwald op weg is om de controle over de tovenaarswereld te grijpen. Omdat hij hem niet alleen kan stoppen, vertrouwt hij magizoöloog Newt Scamander toe om een ​​onverschrokken team van tovenaars, heksen en een dappere Dreuzelbakker te leiden op een gevaarlijke missie, waar ze oude en nieuwe beesten tegenkomen en botsen met Grindelwalds groeiende legioen van volgelingen. Maar met de inzet zo hoog, hoe lang kan Dumbledore nog aan de zijlijn blijven?

the batman (2022)

“It’s not just a call… It’s a warning.”

Het jaar van verkiezingen in Gotham City. Potentiële kandidaten voor het burgemeesterschap worden één voor één omgebracht door een mysterieus figuur dat bij elk van hen een raadsel achterlaat, geadresseerd aan de Batman. Het wordt vervolgens Batmans missie om te achterhalen wie deze schurk is.

Morbius (2022)

The line between hero and villain will be broken.”

Biochemicus Michael Morbius probeert zichzelf te redden van een zeldzame bloedziekte. Tijdens het proces verandert hij echter in een soort van vampier, met de bijbehorende dorst naar bloed. Morbius walgt van zijn eigen bloedlust en gaat daarom op zoek naar criminelen waarvan hij vindt dat ze onwaardig leven.

Clifford the big red dog (2021)

“Adventure has never been bigger.”

De tiener Emily Elizabeth ontmoet een magische dierenbeschermer die haar een kleine, rode puppy geeft. Ze had nooit verwacht dat ze wakker zou worden met een gigantische hond van wel drie meter in haar kleine appartementje in New York. Haar alleenstaande moeder is de stad uit voor werk waardoor Emily en haar leuke maar impulsieve oom Casey samen op een spannend avontuur gaan in de grote stad.